Συνέντευξη στο Περιοδικό 1000 <br />(10 Ιανουαρίου 1994)

Η AGGIL LOUPESCOU ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

• Αυτά σκέπτονται οι πολιτικοί

• Πως πρόβλεψε τη δολοφονία

 

Ένας Έλληνας γιατρός πριν ένα χρόνο ανακάλυψε ξαφνικά ότι η γυναίκα του τον απατούσε! Το ζευγάρι ζούσε καλά και ευτυχισμένα. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι και ένας θαυμάσιος γιος είχε σφραγίσει τον γάμο τους. Κεραυνός, έκπληξη, κατάρα για τον γιατρό, όταν ανακάλυψε την απιστία της γυναίκας του. Έγινε έξαλλος,.. τρελός ..δεν ήθελε να το πιστέψει.

Εκείνη, μια γυναίκα πενήντα πέντε χρονών, καθόλου ελκυστική και όμορφη, είχε βρει ξαφνικά, μετά είκοσι χρόνια γάμου, το «μεγάλο έρωτά της». Όλα αυτά εκεί πλάι, στον επαρχιακό τους περίγυρο, στην Θήβα. Τρελή και παλαβή με τον εραστή της, η σύζυγος δεν κρατούσε σχεδόν ούτε τα προσχήματα.

Ο γιατρός αρχικά δεν γνώριζε τα πράγματα. Την αγαπούσε και ήταν αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας. Κάτι υποψιαζόταν από μισόλογα και κουτσομπολιά, αλλά τίποτα σίγουρο. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια του για να μάθει κάτι έκανε τα πάντα. Έβαλε ντετέκτιβ να την παρακολουθούν, μαγνητοφωνούσε τηλεφωνήματά της και κατέφυγε στην Aggil Loupescou για την οποία είχε διαβάσει σένα περιοδικό. Η σύζυγος κάτι κατάλαβε και κρυβόταν. Η Aggil δέχθηκε τον γιατρό, υπνωτίστηκε και του τα είπε όλα. Πως πράγματι τον απατά και ότι η γυναίκα του είναι τρελαμένη με τον άλλον. Είπε στον γιατρό να κάνει υπομονή. Τον συνεβούλευσε πώς να χειριστεί το θέμα. Του ζήτησε να φέρει την γυναίκα του. Όμως η Aggil είδε και κάτι άλλο φοβερό. Είδε κατά τη διάρκεια του υπνωτισμού ότι ο γιατρός σκοτώνει την γυναίκα του.

Η Aggil και ο συνεργάτης της τρελάθηκαν. Από εκείνη την ημέρα άρχισε μια ανησυχία και μια περιπέτεια συνείδησης. Καθημερινές επαφές για να βοηθήσει τον γιατρό και τη γυναίκα του. Προσπάθειες και επαφές χωρίς οικονομικό ενδιαφέρον, μια και η Aggil είναι ευκατάστατο οικονομικά άτομο, με διεθνείς διασυνδέσεις και κύρος. Ήθελε αν μπορούσε να προλάβει το κακό. Φώναξε την «άπιστη» σύζυγο. Της μίλησε, την προειδοποίησε. Πρόσεξε, ίσως να σε σκοτώσει της είπε. Εκείνη γέλασε, χλεύασε το περιστατικό.

Για λίγες μέρες πέρσι το καλοκαίρι, υποκρίθηκε στον σύζυγο πως όλα πάνε καλά. Εκείνος προς στιγμή ένιωσε ευτυχής και ήλπιζε πως ίσως όλα αλλάξουν. Μάταια όμως, εκείνη ξανά τα ίδια. Ένα βράδυ, ο γιατρός είπε ψέματα. Εκείνη έτρεξε στον εραστή της. Ο γιατρός την παρακολουθούσε. Μετά την περίμενε στο σπίτι. Εκεί, πάνω στο συζυγικό κρεβάτι τη σκότωσε και μετά �αυτοκτόνησε? (Υπόθεση ζεύγους Χωραΐτη, που συγκλόνισε το περασμένο καλοκαίρι την κοινή γνώμη και έγινε πρωτοσέλιδο).

Η Aggil Loupescou, μια γυναίκα όμορφη, ελκυστική, ντυμένη άψογα λες και είναι μανεκέν. Μετακινείται μεταξύ Κύπρου, Αγγλίας, Ρωσίας και Γερμανίας και είναι Ελληνο-ρουμανικής καταγωγής με πανεπιστημιακό κύρος (παραψυχολόγος) που στην περίπτωση του γιατρού απαντά.

«Ναι, η γραμμή της ζωής μας είναι προδιαγραμμένη. Η ειμαρμένη, η μοίρα μας! Την έχουμε από την ώρα που γεννηθήκαμε. Τίποτα δεν την αλλάζει, τίποτα δεν την σταματά. Στην περίπτωση του γιατρού, αν οι παρεμβάσεις μας βοηθούσαν και σωζόταν η γυναίκα του και ο ίδιος, αυτό θα σήμαινε πως η μοίρα ήταν τέτοια ώστε να σωθούν».

Νομίζεις ότι βλέπεις μια δυναμική κοπέλα, στέλεχος μιας μεγάλης επιχείρησης, που ντύνεται στην τρίχα, χτενίζεται και μακιγιαρισμένα, λες και θέλει να εντυπωσιάσει στη σύσκεψη των στελεχών που θα ακολουθήσει η πρόκειται να δώσει κάποια διάλεξη ή σε λίγο θα ανάψουν τα φώτα της τηλεόρασης, για να δώσει κάποια συνέντευξη και θέλει να είναι όμορφη. Έτσι ακριβώς δέχεται τους πελάτες της, όταν κατορθώσουν να την βρουν και να κλείσουν ένα ραντεβού. Έτσι μας δέχθηκε και μας αφού είχαμε ραντεβού προ τριμήνου.

Γιατί ο κόσμος κυρία Λουπέσκου τρέχει να μάθει για το παρελθόν και το μέλλον του;

 Ο κόσμος είναι πάντα εύπιστος και καλοπροαίρετος. Ίσως να τον γοητεύει το άγνωστο, το απόκρυφο, το υπερφυσικό, αλλά και από ανάγκη, από πόνο, από ελπίδα και ευχή για ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή του και τους ανθρώπους του, θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα και μερικές φορές καταφεύγει σένα διαισθητικό άτομο.

 

ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ

Η Aggil Loupescou με τον υπνωτισμό κατορθώνει απίστευτα πράγματα. Ένας συνεργάτης της υπνωτιστής την φέρνει σε κατάσταση ύπνωσης και εκείνη, μέσα από το πρόσωπό που την έχει επισκεφθεί και θέλει να μάθει, ταξιδεύει στο παρελθόν και στον μέλλον. Παίρνει τα μαγνητικά του ρευστά και «τρέχει» παντού σε γνωστούς και αγνώστους, σε καταστάσεις που συνέβησαν ή που πρόκειται να συμβούν. Η κ. Λουπέσκου «ταξιδεύει με ταχύτητα και με τόση ευκολία λες και διαβάζει βιβλίο. Σου μιλά για πρόσωπα και για καταστάσεις, σου περιγράφει και σου αναλύει τα θέματα, λες και έχει μάθει απ έξω κάποιο κείμενο απόλυτα ακριβές με εκείνα που ερευνά, με εκείνα που εξετάζει.

Τη ρωτάς για πρόσωπα. Εσύ τα σκέφτεσαι κι εκείνη «τρέχει» και τα βρίσκει. Σου λέει με ακρίβεια πως είναι, που βρίσκονται, τι κάνουν εκείνη τη στιγμή. Σου λέει τι σκέφτονται για σένα τι διαθέσεις, τι προθέσεις έχουν. Σου περιγράφει το χαρακτήρα τους με καθαρότητα. Για σένα που την επισκέπτεσαι, αλλά και για κάθε άτομο πουτη ρωτάς, μπορεί να σου κάνει μια άψογη «ακτινογραφία», όχι μονάχα του χαρακτήρα του και των σκέψεων του, αλλά και της υγείας του. Μπαίνει στο υποσυνείδητο σου και σου βγάζει προς τα έξω πράγματα καλοκρυμμένα βαθιά, επιθυμίες και σκέψεις ανομολόγητες ίσως, που ούτε κι εσύ ο ίδιος έχεις εκδηλώσει. Απλώς, τις είχες καταχωνιάσει μέσα σου από παλιά! Η Aggil Loupescou, πρόσωπο ικανότατο, με σπάνιες τηλεπαθητικές ικανότητες, έχει τεράστιες επιτυχίες, με σπάνιες τηλεπαθητικές ικανότητες, όχι απλά στο να αποκαλύψει και να κατευθύνει ένα πρόσωπο που τρέχει κοντά της, αλλά να φωτίσει οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Να προβλέψει τις εξελίξεις και να διαπιστώσει προβλήματα υγείας, σαν ένας «παραψυχολογικός αξονικός τομογράφος» Βέβαια, «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον» όπως και η ίδια υποστηρίζει. Οπότε, όπια εξέλιξη μελλοντική κι αν δει εκείνη η εξέλιξη θα εκδηλωθεί οπωσδήποτε στη ζωή σου και όσες αλλαγές γίνουν καλές ή κακές θα πει πως ήταν προδιαγεγραμμένες έτσι να γίνουν.

Ψυχολόγος ή ίδια ή Aggil, κατορθώνει πέρα από τις δυνάμεις της να βλέπει πολύ βαθιά και πολύ μακριά στο παρελθόν και το μέλλον. Έχει το πλεονέκτημα να συμβουλεύει τους φίλους-πελάτες της δίνοντάς τους, πλάι σε εκείνο που βλέπει και τις σωστές συμβουλές!

Αλλά, πέραν από τα προβλήματα των αισθημάτων, του έρωτα και της υγείας, υπάρχουν και δεκάδες άλλα θέματα που η ίδια μπορεί να βοηθήσει. Θέματα επιχειρηματικά. Να σου πει αν θα πάει καλά αυτή η δουλειά ή πως πρέπει να χειριστείς το θέμα. Πως; Μα τρέχει μέσα από σένα και ελέγχει τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα και μελετά για λογαριασμό σου τι σκέπτονται οι άλλοι για την υπόθεση, οπότε εσύ ξέρεις και αναλόγως πράττεις.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ

Πρόβλεψε το θάνατο του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουρκούτ Οζάλ.(βλ.συνέντευξη Εφημερ. Ελευθεροτυπία, . Πέτρου Κωνσταντίνου). Με σαφήνεια τηλεπαθητική αλλά και σε κατάσταση υπνωτισμού, είχε προβλέψει ότι θα πεθάνει ο Οζάλ. Πρόσφατα ένιωσε ότι ένας φίλος της από την Κόρινθο, ο Σοφοκλής, κάτι θα πάθει. Βλέπει στον ύπνο της ότι έχει πάει στην κηδεία του. Τρέμει από ανησυχία, καθώς όλο και εντονότερα μέσα της νιώθει τα «σημάδιά» του θανάτου του Σοφοκλή. Τρέχει στην Κόρινθο και τον βρίσκει. Μένει μαζί του μια ολόκληρη μέρα. Κανένα πρόβλημα για τον Σοφοκλή. Η Aggil ησυχάζει. Το βράδυ με βαριά καρδιά τον αποχαιρετά, λες και δεν θα τον ξαναδεί. Γυρίζει σπίτι της στην Αθήνα και το πρωί της τηλεφωνούν ότι ο Σοφοκλής πέθανε.

Μια υπόθεση εξαφανίσεων και φόνων που συγκλόνισε την Κύπρο βρήκε στην Aggil απρόσμενο βοηθό. Ο σύζυγος της Σουηδέζας που είχε εξαφανιστεί, ψάχνει την γυναίκα του. Όλα μάταια. Οπότε επισκέπτεται και την Aggil . Η Aggil του είπε πως έχει δολοφονηθεί. Εκείνος δεν το πίστεψε. Τρεις μήνες μετά Βρέθηκε δολοφονημένη. Μια γνωστή υπόθεση, με θύματα και άλλα πρόσωπα, που συντάραξε την Κύπρο.

Το περιοδικό 1000 καταθέτει την εμπειρία του από την επαφή με την ταλαντούχα παραψυχολόγου. Σας παρουσιάζουμε την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1994 στην Αθήνα. (αποσπάσματα από την συνέντευξη έρευνας πολιτικών προσώπων)

 

ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΝΩΣΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η καρδιά του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργεί καλά, πολλές φορές όμως αισθάνεται ένα βάρος στην πλάτη, αλλά η καρδιά του λειτουργεί καλύτερα από την καρδιά οποιουδήποτε υγιούς ατόμου. Το κυκλοφορικό φταίει από την μέση και κάτω. Έχει ένα πρόβλημα�. Μαζί με τον πνεύμονα, μια ίωση. Η ίωση που είχε πριν μέρες, , είναι μια ίωση που θα έχει για 15 μέρες. Θα το ξεπεράσει. Το άτομο που έχει προβλήματα στην καρδιά πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στις ιώσεις και το κυκλοφορικό� Πρέπει να είναι ήρεμος, γιατί αν του δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και έρθει σε υπερένταση, θα έχει πρόβλημα� και κυρίως, πρέπει να προσέχει τα νεφρά του�.. (σημ.ο Α.Παπανδρέου μετά από αρκετούς μήνες πέθανε από πρόβλημα με τα νεφρά του, κάτι που προβλέφθηκε αρκετούς μήνες πριν). Το πρόβλημα που έχει είναι από την μέση και κάτω και όχι από την μέση και επάνω. Όσον αφορά την Μακεδονία, λέει ότι δεν μπορεί να διορθώσει τα λάθη των άλλων. Ευθύνεται καθαρά ή άλλη κυβέρνηση. Στην σκέψη του λέει «εγώ οτιδήποτε μπορώ να κάνω για το καλό του ελληνικού κράτους, θα το διεκπεραιώσω, αλλά τα λάθη των άλλων δεν είμαι σε θέση να τα κριτικάρω». Θέλει να προβληθεί ο ίδιος και η σύντροφος του Δήμητρα, πάνω στο θέμα του Κυπριακού και να βρεθεί λύση. Θα βοηθήσουμε την Κύπρο,. Πρόθεση μου είναι να συνεργαστώ με τον Κληρίδη και άμα χρειαστεί να βοηθήσω, να συνεχίσω τις συνομιλίες για να βρεθεί λύση με το κυπριακό. Φοβάται πολύ όμως το Μακεδονικό. Ο Ανδρέας Παπανδρέου θεωρεί την Τσιλέρ πονηρή και δεν της έχει εμπιστοσύνη.

ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ

«Ο Κλίντον είναι για κάποιο θέμα στενοχωρημένος, έχει ένα πρόβλημα οικογενειακό. («Σημ 1000 Είχε πεθάνει η μητέρα του»). Αγαπάει την Ελλάδα και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα και τον Παπανδρέου. Είχε κάποια επαφή με τον για του (ο υπνωτισμός έγινε πριν συναντηθεί με τον Παπανδρέου στις Βρυξέλλες). Όσον αφορά την Κύπρο, οι φίλοι του έχουν λόγο και δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί τους. Θα βοηθήσει όσο μπορεί, αλλά η Τσιλέρ του είπε ότι είναι θέμα Ντεκτάς το Κυπριακό�..Η Τσιλέρ έχει δείξει χάρτη στον Κλίντον για το ποια σημεία, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε διάφορα μέρη την ενδιαφέρουν.

Ο ΝΤΕΚΤΑΣ

«Ο Ντεκτάς είναι πονηρός τύπος, αιμοβόρος. Η Κύπρος είναι δική μου λέει δεν μου την παίρνει κανείς, ο Αλλάχ την έδωσε σε μένα και εγώ θα την διευθύνω» Όσον αφορά τις συνομιλίες στην σκέψη του λέει «Με καλέσανε και πήγα.. ούτε ποτέ δέχθηκα συνομιλία ούτε συζήτηση». Η σκέψη του Ντεκτάς για την Τσιλέρ είναι ότι δεν την θέλει. Για τον Κληρίδη σκέφτεται, «οποιαδήποτε συμφωνία κάνουμε μα τον Γλαύκο θα είναι υπέρ μου. Ο Γλαύκος είναι ξύπνιος. Στην Κύπρο φοβάται σαν πολιτικό τον Λυσσαρίδη. Τον Κυπριανού τον θεωρεί ιδιόρρυθμο. «εγώ (Ντεκτάς) λέει την Κύπρο δεν την δίνω πίσω. Και αν δώσω τμήμα, θα πολεμήσω θα τους τα πάρω όλα.» Θεωρεί τον εαυτό του κατακτητή της Ανατολής. Έχει πρόβλημα με την Καρδιά του, έχει μια δυσφορία, και πολλά νεύρα. Έχει μια δόση νευρασθένειας. Αυτός διατάζει, και οι άλλοι εκτελούν. Ότι λέει είναι τελεσίδικο. Δεν έχει μπέσα σαν άτομο, και μπορεί να χτυπήσει… για να δημιουργήσει πρόβλημα, για να φοβούνται οι Ελληνοκύπριοι. Δεν κρύβεται κανένας πίσω του. Έχει πρόβλημα στην μέση του και στην καρδιά του και η γυναίκα του είναι χάλια. Με τον Ντεκτάς δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Όμως είναι άνθρωπος πανούργος, κρυφά κάνει κάποιες συμφωνίες, γιατί ο ίδιος θέλει να δώσει στην Κύπρο την εντύπωση ότι πολλά εδάφη, τα οποία κατέχουν Τούρκοι, θα τα δώσουν στους Έλληνες.

ΤΑΝΣΟΥΡ ΤΣΙΛΕΡ

Η Τσιλέρ σαν χαρακτήρας είναι εύστροφοι και στρίγγλα γυναίκα με δυνατό μυαλό. Με μεγάλη οξυδέρκεια μυαλού και φοβερή μνήμη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έγινε Πρωθυπουργός. Είναι φοβερά έξυπνη γυναίκα. Δηλαδή με το που σου ρίχνει μια ματιά, πιάνει τα πάντα. Είναι φοβερή. Και πολύ δυναμικό και φιλοπόλεμο άτομο. Αν πιστέψει ότι δεν πάει καλά και θίγεται το συμφέρον της Τουρκίας, κηρύσσει πόλεμο. Μετά από 2-3 χρόνια καταστρώνει σχέδια εδώ. Αλλά είναι και ο γιος της πίσω με 2-3- άτομα, Γι τα νησιά του Αιγαίου � δεν είναι η ιδέα έντονη να γίνει πόλεμος. «Οποιαδήποτε αψιμαχία γίνει» λέει «άλλο αυτό» ( Σημ¨-μετά από δύο χρόνια γίνονται οι αψιμαχίες και το πρόβλημα με τα Ύμια). Αλλά θα τους ενδιέφερε η Χίος και τα νησιά που είναι κοντά.