ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Το Φενγκ Σούι δεν είναι θεωρία, είναι τεχνική, που μπορεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο, να σας βοηθήσει να αντλείτε από τον χώρο ενέργεια και να έχετε καλή σταδιοδρομία, αρκεί να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

  1. Γεωγραφικό σημείο του τομέα της καριέρας είναι ο Βορράς, στοιχείο του το νερό, χρώματα το μπλε και το μαύρο και ο αριθμός του είναι το ένα. Εντοπίζεται πολύ εύκολα με το σύστημα Μπάγκουα, καθώς τις περισσότερες φορές συμπίπτει με την είσοδο του σπιτιού.
  2. Περιποιηθείτε, λοιπόν, καταρχήν την είσοδο του σπιτιού σας και τον ευρύτερο χώρο της. Η καλή εμφάνισή του εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή της κοσμικής ενέργειας και, συνεπώς, την καλή εξέλιξη της επαγγελματικής σας πορείας. Κάθε αμέλεια συνεπάγεται δυσάρεστες επιπτώσεις τόσο στην ψυχολογία όσο και στην οικονομική και κοινωνική σας εικόνα.
  3. Είναι τελείως αρνητικό, αν μένετε σε μονοκατοικία, να παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης ο χώρος που διασχίζετε για να πάτε στην είσοδο του σπιτιού. Σπασμένες πλάκες, παραμελημένο γκαζόν, αγριόχορτα και εγκαταλειμμένα αντικείμενα, δεν σας βοηθούν να επωφεληθείτε από την κοσμική ενέργεια.
  4. Αν μένετε σε διαμέρισμα, φροντίστε να είναι καθαρός ο χώρος της εισόδου και μην χρησιμοποιείτε το χολ της ως πρόχειρη ιματιοθήκη ή παπουτσοθήκη.
  5. Διακοσμήστε τον εσωτερικό χώρο της εισόδου με αντικείμενα, που συμβολίζουν το νερό για να ενισχύσετε τη θετική της ενέργεια. Τοποθετήστε έναν καλόγουστο καθρέφτη στον δεξιό τοίχο της και στον αριστερό κρεμάστε πίνακα, ή αντίγραφο καλής ποιότητας, με θέμα τη θάλασσα και φωτίστε τον χώρο με καλαίσθητο φωτιστικό.
  6. Αν μένετε σε μονοκατοικία και εφόσον υπάρχει κήπος και η σχετική οικονομική δυνατότητα, ένα μαρμάρινο σιντριβάνι ενδείκνυται για την ενίσχυση του νερού, του στοιχείου του τομέα της σταδιοδρομίας.
  7. Ακόμη, μπροστά στην πόρτα της εισόδου, αριστερά και δεξιά, μπορείτε να τοποθετήσετε δύο πήλινα κιούπια με κόκκινα γεράνια, ενώ πάνω από την πόρτα ένας μεταλλικός μελωδός θα κάνει ευχάριστη την είσοδο και την έξοδο από το σπίτι με τους ήχους του σε κάθε άνοιγμα της πόρτας.
  8. Η ενδεδειγμένη θέση του γραφείου σας είναι απέναντι από την είσοδο ή όσο το δυνατό πιο κοντά της. Να προστατέψετε αυτή τη θέση από την αρνητική ενέργεια, που εκπέμπουν οι κάθε είδους προεξέχουσες ευθείες και γωνίες. Όσες σας φαίνονται ιδιαίτερα επιθετικές, να τις καλύψετε επιμελώς για να αποφύγετε προβλήματα, που θα δυσκολέψουν την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.
  9. Όταν κάθεστε στο γραφείο σας, είναι σημαντικό να μην υπάρχει πίσω σας παράθυρο ή άλλη γυάλινη επιφάνεια, γιατί θα δημιουργείτε υποσυνείδητα στους επισκέπτες σας την εντύπωση ότι είστε ευάλωτοι. Επιβάλλεται να υπάρχει πίσω σας τοίχος ή βιβλιοθήκη.

 

Ο τομέας της σταδιοδρομίας είναι πολύ σημαντικός και επηρεάζει όλους τους άλλους, θετικά ή αρνητικά.

Η παραμέλησή του συνεπάγεται κακή ψυχολογική κατάσταση και δυσμενείς εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Ενισχύστε τον για να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται!