Συνέντευξη στην εφημερίδα ΕSPRESSO <br />(25 Ιουνίου 2018)

Η AGGIL LOUPESCOU ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ESPRESSO

Μέγκαν και Χάρι, αγάπη και κοινωνική ευαισθησία

Από τον περασμένο Νοέμβριο που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ με τον  πρίγκιπα Χάρι, σε κάθε δημόσια εμφάνισή του το ερωτευμένο ζευγάρι γίνεται δεκτό με επευφημίες από το συγκεντρωμένο πλήθος του κόσμου.

Δεν είναι μόνο ο έρωτας, που τους έκανε συμπαθείς, συνέβαλε σε αυτό και η κοινωνική τους ευαισθησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις παραμονές του γάμου τους στον Πύργο του Ουίνδσορ με επίσημη ανακοίνωση δηλώνουν την ευγνωμοσύνη τους για την εγκαρδιότητα που του δείχνουν οι πολίτες της Βρετανίας και τους παροτρύνουν να μην τους στείλουν γαμήλια δώρα, αλλά να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα  για να «επωφεληθούν από το πνεύμα της γενναιοδωρίας τους όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι».

Η γιαγιά Ελισάβετ δεν είναι ιδιαίτερα ευτυχής με τον γάμο του Χάρι, όπως δεν είναι και ο πατέρας του. Υπάρχει αρκετή γκρίνια για το χαμηλό κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο της οικογένειας της νύφης, αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει και δεν μπορούν πια να υποχρεώσουν ένα βασιλιά να παραιτηθεί, γιατί αγάπησε μια κοινή θνητή, ούτε η βασίλισσα μπορεί να επιβάλει τον χωρισμό του ζευγαριού, όπως έκανε κάποτε με την αδελφή της. Ο Χάρι είναι ακλόνητος, ο κόσμος τον αγαπάει και ο αδελφός του, αν και προηγείται στη διαδοχή, έχει αρχίσει να τον ζηλεύει για την αγάπη που του δείχνουν οι πολίτες, όπως και η Κάτε την Μέγκαν.

Η Μέγκαν είναι άτομο τυχερό και διαισθητικό. Όταν ήταν ακόμη παιδί πίστευε ότι θα παντρευόταν άντρα ισχυρό και επώνυμο. Στην εφηβεία της είδε διαισθητικό όνειρο σχετικό με τον γάμο της με πρίγκιπα. Ο Χάρι το επαλήθευσε.

Σαν χαρακτήρας η Μέγκαν είναι δυναμική και ασκεί μεγάλη επίδραση στον Χάρι. Επιπλέον, είναι ανήσυχη, απαιτητική και απρόβλεπτη. Λόγω επίσης της προβληματικής οικογένειάς της έχει περάσει από καταστάσεις μελαγχολίας και κατάθλιψης.

Σε προηγούμενες ζωές ήταν χορεύτρια, ηθοποιός και διάσημη τραγουδίστρια σε διάφορες χώρες. Κάποτε, πιθανώς στην Καλιφόρνια  και στον Καναδά είχε σαν σύντροφο τον Χάρι ή κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Χάρι.

Πρέπει να προσέχει πολύ τη φυσική της κατάσταση και την ψυχολογική της ισορροπία, γιατί δέχεται πολλή αρνητική ενέργεια από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Να προσέχει, επίσης, το βάρος της, γιατί παίρνει εύκολα κιλά, αλλά δεν τα χάνει και εύκολα.

Η Μέγκαν δεν είναι ο μοναδικός έρωτας του Χάρι. Αγαπάει πολύ και τη ζωή και τη φύση και ιδιαίτερα τα δάση και τη θάλασσα. Δεν αποκλείεται αυτή η αγάπη να οφείλεται σε αναμνήσεις κάποιας προηγούμενης ζωής. Σε μια άλλη τον είχε απασχολήσει πολύ η μουσική.Σαν χαρακτήρας είναι μερικές φορές παρορμητικός και ριψοκίνδυνος και δεν ελέγχει αυστηρά τη φαντασία του. Πρέπει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του και να μην τον εκθέτει σε εκούσιους κινδύνους και ατυχήματα.

 

Ρετζέπ Ταγίπ  Ερντογάν, ο νοσταλγός της Οθωμανικής αυτοκρατορίας

Έζησε στο παρελθόν πρώτα ως μαχητής σε χώρα της ανατολικής Ασίας και έπειτα σε περιοχή της ανατολικής Μεσογείου ως έμπορος.

Τέλειωσε άσχημα τη ζωή του και τις δύο φορές. Στην πρώτη πέθανε, όταν έπεσε από το άλογό του, και στη δεύτερη πνίγηκε σε ναυάγιο.

Στη σύγχρονη ζωή του ανήκει, όπως και στη δεύτερη, σε  εξισλαμισμένη οικογένεια Ποντίων του χωριού Ποταμιά της Ριζούντας. Εκεί γεννήθηκε το 1954 και χρησιμοποιεί για τη γενέτειρά του το ελληνικό όνομα Ποταμιά και όχι το τουρκικόGuneysu (νερό του νότου).

Είναι εθνικιστής αλλά και ψυχρός υπολογιστής, που σχεδιάζει προσεκτικά τις πολιτικές του κινήσεις.

Τον κατατρύχει όμως και αυτόν, όπως και πολλούς ομοεθνείς του, η εμμονή ότι οι Ευρωπαίοι υποτιμούν την Τουρκία και την θεωρούν πολιτιστικά υποανάπτυκτη. Οι πολεμικοί εξοπλισμοί του ενοχλούν γειτονικές χώρες, αλλά αυτός νομίζει αφελώς ότι θα εμποδίσει τους «κακούς Δυτικούς» να βλάψουν τα συμφέροντα της χώρας του. Αυτή η εμμονή του δικαιολογεί τις παράλογες απαιτήσεις του για την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών αποθεμάτων του Αιγαίου και δυναμιτίζει τις  φιλικές σχέσεις με τη Δύση.

Η φυσική του κατάσταση είναι προβληματική και οι διάφορες θεραπείες ακολουθούν η μία την άλλη.

Από τη φυσική αδυναμία του επωφελείται κυρίως η σύζυγός του, που του επιβάλλεται και συχνά τον κατευθύνει πολιτικά.

Είναι ευφυής, φιλόδοξη, ιδιόρρυθμη και ισχυρογνώμων και μεταφέρει από προηγούμενη ζωή της, πιθανώς στην Αίγυπτο, την πείρα που απέκτησε, όταν ανέλαβε τη διεύθυνση πατρικών επιχειρήσεων.

Και στη σύγχρονη ζωή της αυτή φροντίζει τα οικονομικά της οικογένειάς της.

 

Ντόρα Μπακογιάννη, η επίμονη διεκδίκηση της εξουσίας

Η πρώτη ζωή της κατά την αρχαιότητα στη Σπάρτη δεν υπήρξε ιδιαίτερα ευτυχής. Υπήρξε, βέβαια, τυχερή, γιατί οι γονείς της ήταν Σπαρτιάτες με πλήρη πολιτικά δικαιώματα, δεν μπόρεσε όμως να συμμετάσχει στην πολιτική ζωή του τόπου της και να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της, καθώς αυτό ήταν αδιανόητο για τα ήθη της εποχής.

Στα τελευταία χρόνια της ζωής της βίωσε τη θλίψη λόγω της δολοφονίας του άντρα της από τους είλωτες και η ίδια πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πολύ καταστροφικού σεισμού.

Επανήλθε στη ζωή στις αρχές του περασμένου αιώνα ως άντρας σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης και έκανε στρατιωτική καριέρα. Ήταν άτομο  περήφανο, ανεξάρτητο και φιλόδοξο. Δεν παντρεύτηκε και είχε μοναχικό τέλος σε μεγάλη ηλικία.

Στη σύγχρονη ζωή της η Ντόρα Μπακογιάννη διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά προηγούμενων υπάρξεών της και αναμειγνύεται στην πολιτική από νεαρή ηλικία. Είναι, πάντως, λιγότερο αυταρχική, μαθαίνει νέες συμπεριφορές και προσαρμόζεται στις σύγχρονες καταστάσεις.

 

Αλέξης Τσίπρας, το χαμόγελο της επιτυχίας

Τυχερός, εργατικός, ευαίσθητος και ήπια δυναμικός, αλλά σύγχρονα και παρορμητικός και γι’ αυτό σημαντικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δύσκολα τον εμπιστεύονται. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι δεν κάνει πολλά από όσα λέει, ενώ άλλες φορές δεν λέει αυτά που θα κάνει.

Σε προηγούμενη ζωή του υπήρξε μηχανικός, κατασκευαστής διαφόρων πραγμάτων και επιχειρηματίας σε χώρα της νότιας Ευρώπης.

Στη σύγχρονη ζωή αναμείχθηκε στην πολιτική, χωρίς να έχει κάνει σχετικές σπουδές, αλλά κέρδισε μεγάλη μερίδα των πολιτών με τον αυθορμητισμό και τους απλούς τρόπους της συμπεριφοράς του.

Τον αποδέχονται κυρίως οι ηλικιακά νεότεροι, αλλά χάρη στο ανεπιτήδευτο γέλιο και την υπερχειλίζουσα αισιοδοξία του απέκτησε οπαδούς και μεταξύ των μεγαλύτερων ηλικιών.

Το πολιτικό του μέλλον, πάντως, θα κριθεί από την επιτυχή ή ανεπιτυχή διαχείριση της οικονομίας. Παρά τα λεγόμενά του τα οικονομικά ζητήματα θα παραμείνουν για πολύ ακόμη καιρό στο επίκεντρο επώδυνων για τους Έλληνες διαπραγματεύσεων με τους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκτός από τον στενό κύκλο έμπιστων συνεργατών ο Α. Τσίπρας έχει και την αμέριστη συμπαράσταση της συντρόφου του, της Μπέτυ Μπαζιάνα, ηλεκτρολόγου μηχανικού, καθηγήτριας πανεπιστημίου. Πρόκειται για άτομο δυναμικό αλλά και απόλυτο και ιδιότροπο. Επηρεάζει σημαντικά τον σύντροφό της στις πολιτικές του επιλογές, αλλά σύγχρονα τον στηρίζει, όταν αισθάνεται ότι τα γεγονότα τον ξεπερνούν.

Σε προηγούμενη ζωή της έζησε στη Β. Ελλάδα και ήταν μαθηματικός.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σκιές του παρελθόντος

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κοινωνιολόγος και πολιτικός επιστήμονας. Ασκεί έντονη, συνεπή, σε λογικά πλαίσια κριτική στην κυβέρνηση και έχει γίνει αποδεκτόςκαι οι σκι από μεγάλη μερίδα των πολιτών.Το μέλλον του όμως θα κριθεί από το πόσο υπεύθυνα θα διαχειριστεί την αγανάκτηση των πολιτών για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά και ισχυρόγνωμος, με σταθερό στόχο να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.

Ο δρόμος του δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς αντιμετωπίζει, λόγω του ονόματός του σκιές από το παρελθόν, και επιπλέον τον ανταγωνίζονται αντί να τον βοηθούν ακόμη και μέλη της οικογένειάς του.

Κάποια προβλήματα με τη σύζυγό του αντιμετωπίζονται με κατανόηση, αλλά και με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να διαταραχτεί το οικογενειακό του προφίλ.

Σε μια προηγούμενη ζωή του ο Κυριάκος έζησε στη Ν. Ευρώπη και σε μια άλλη στη Β. Αμερική. Και στις δύο ζωές του γνώριζε μαθηματικά και οικονομικά και άσκησε σχετικά με τις γνώσεις του επαγγέλματα.

Από το παρελθόν του μεταφέρει μεθοδικότητα, εργατικότητα και την εμμονή να διεκδικεί αταλάντευτα αυτό που κρίνει ότι το δικαιούται.

 

Η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι δυναμικό και ανεξάρτητο άτομο και σε προηγούμενη ζωή της έζησε στη Β. Ευρώπη και είχε ασχοληθεί με επιχειρήσεις σχετικές με τον κλάδο του ρουχισμού.

Το ζευγάρι πρέπει να προσέχει την φυσική και ψυχολογική του  κατάσταση και να μην αμελεί να παίρνει μέτρα προστασίας για να μην πέσει θύμα κακόβουλων επιθέσεων.

 

Ντόναλντ Τραμπ, απρόβλεπτος και επικίνδυνος

Για τον πρόεδρο της αμερικάνικης ηγεμονίας οι μόνες ενδιαφέρουσες λέξεις είναι το χρήμα και το  κέρδος και το μόνο ρήμα με νόημα είναι το θέλω. Είναι απρόβλεπτος, ανεκδιήγητος, όπως τον είπαν, μεγιστάνας, άρα επικίνδυνος, αφού συχνά προχωρεί σε ενέργειες, που δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Ως πρόεδρος έχει χάσει μεγάλο ποσοστό της δημοτικότητάς του και πολλοί πρώην οπαδοί του λέγουν φανερά ότι μετάνιωσαν για την ψήφο που του έδωσαν.

Η Μέλανι δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής  ως πρώτη κυρία της Αμερικής, αλλά είναι αρκετά σώφρων, ώστε να μην προσθέσει στη γενική  δυσαρέσκεια, που έχει προκαλέσει ο Τραμπ και τη δική της.

Στο παρελθόν ο Τραμπ είχε αναπτύξει, σε δύο ή τρεις ζωές του καλή επιχειρηματική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Β. και Ν. Αμερικής.

Στη σύγχρονη ζωή του πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την ψυχική του υγεία και φυσικά δεν πρέπει να αδιαφορεί για τα μέτρα της προσωπικής του ασφάλειας.

Η Μέλανι είναι άτομο καλού χαρακτήρα. Η σχέση της όμως με τον Τραμπ είναι παράδειγμα συναισθηματικής αποτυχίας και επιπλέον αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Σε προηγούμενη ζωή της ανήκε σε πολύ υψηλή κοινωνική τάξη παραλιακής στη Μεσόγειο χώρας.

 

Νίκος Παππάς, επίμονος και μεθοδικός

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Στράθκλαϊντ της Σκωτίας και εργάστηκε ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Fraser of Allander του ίδιου Πανεπιστημίου. Για 11 χρόνια έζησε στη Γλασκώβη και στο Εδιμβούργο, όπου έκανε και το master του.

Ως χαρακτήρας είναι ιδιόρρυθμος, εγωιστής και ισχυρόγνωμος, αλλά τα μάλλον αρνητικά αυτά στοιχεία του χαρακτήρα του τα αντισταθμίζει με την ευφυία, που τον διακρίνει και την αποφασιστικότητα[1] και μεθοδικότητα, που εκτελεί τα καθήκοντά του, κυρίως όμως με την προσπάθειά του να είναι δίκαιος με όλους.

Παρ’ όλα αυτά, δεν πέτυχε ακόμη να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και αυτό έχει αντίκτυπο στο κύρος του.

Από μια προηγούμενη ζωή του σε γειτονική χώρα μεταφέρει την κλίση του προς τα μαθηματικά και τα νομικά ζητήματα.

Σχετικά σύντομα, το στομάχι και το κυκλοφορικό του θα τον υποχρεώσουν να αντιμετωπίζει πιο σοβαρά την φυσική του κατάσταση.

 

Έφη Αχτσιόγλου, η «δύσκολη» υπουργός σ’ ένα δύσκολο υπουργείο

Νευρική, αμετακίνητη στις αποφάσεις της και κάπως ανασφαλής, η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δεν είναι ασφαλώς ο τέλειος χαρακτήρας. Και όμως η θητεία της σε υπουργείο, που διαχειρίζεται εξαιρετικά δύσκολα θέματα και η οικονομική κρίση τα έκανε ακόμη δυσκολότερα, δεν μείωσε  την εκτίμηση, που έτρεφαν γι’ αυτή συνεργάτες και εργαζόμενοι.

Αυτό το οφείλει κυρίως στην άριστη γνώση των θεμάτων του υπουργείου της. Είναι αριστούχος της Νομικής του ΑΠΘ και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες. Ακόμη, εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και τέλος ως υπότροφος του ΙΚΥ ολοκλήρωσε τη συγγραφή διδακτορικής διατριβής και ανακηρύχτηκε διδάκτορας Εργατικού Δικαίου. Γνωρίζει, συνεπώς, πολύ καλά τη «δουλειά» της  και την εκτελεί ευσυνείδητα και με επιτυχία.

Στο παρελθόν έζησε σε χώρα της Β. Ευρώπης και από εκείνη τη ζωή της έχει μεταφέρει στη σύγχρονη την κλίση της για τη γνώση οικονομικών θεμάτων.

Σε μια άλλη ζωή της, για την οποία δεν είναι σαφής ο χώρος, είχε πάλι κλίση προς τα οικονομικά αλλά, επιπλέον, την προσείλκυσε και η μουσική και έγινε καλή πιανίστρια για προσωπική της όμως ευχαρίστηση.

Σ’ αυτή τη ζωή της πρέπει βρει τρόπους για να έχει χρόνο ηρεμίας και ανασυγκρότησης και να μην αφήσει το άγχος να την κυριεύσει. Θα μπορεί να βλάψει ζωτικά όργανα του σώματός και κυρίως τα γυναικολογικά.

Ακόμη, δεν θα ήταν άστοχο να ξεκαθαρίσει κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες, ώστε να μην διαταράσσεται η ψυχολογική της ισορροπία.

 

 

 

 

Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο πιο έμπιστος των εμπίστων

Ο νεαρός δικηγόρος – έκπληξη, που δεν έχει αναλάβει ποτέ κανένα αιρετό αξίωμα και εμφανίστηκε ξαφνικά ως  ο κλειδοκράτορας ολόκληρου του μηχανισμού της εξουσίας.

Βγήκε από την αφάνεια με τον διορισμό του ως υπουργού Επικράτειας και Κυβερνητικού Εκπρόσωπου και δεν είναι απλώς ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Τσίπρα αλλά στην πραγματικότητα η «σκιά» του.  Η επιρροή του είναι καθοριστική και γι’ αυτό οι υπουργοί ή βουλευτές, που επιθυμούν να συναντήσουν τον πρωθυπουργό απευθύνονται σε αυτόν.

Στόχος του είναι η ενσωμάτωση της πολιτικής σκέψης του κόμματός του στην σημερινή πραγματικότητα και η αναστροφή του αρνητικού κλίματος, που προκάλεσαν στο εκλογικό σώμα τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Είναι ο «γερμανός» της κυβέρνησης ως απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και  κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της ίδιας Σχολής στη Φιλοσοφία του Δικαίου.

Ως χαρακτήρας έχει αυτογνωσία, είναι ρεαλιστής και αυστηρός. Προκαλεί το ενδιαφέρον με τις ανακοινώσεις, που κάνει και έχει ανατρέψει την εικόνα του μονότονου, βαρετού κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στην ιδιωτική του ζωή είναι ευχάριστος, αισιόδοξος και ευαίσθητος και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπό του.

Λόγω της θέσης του έχει πολλά να μοιραστεί και να κάνει με την Έφη Αχτσιόγλου και το νεαρό της ηλικίας τους διευκολύνει την μεταξύ τους επικοινωνία. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι δημιουργήθηκε οικεία και θερμή σχέση, αλλά και οι δύο τους δεν έδωσαν αφορμή για σχόλια, ούτε απασχόλησαν τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έζησε στο παρελθόν στην Ιταλία και ήταν παθιασμένος με τη μουσική. Έφυγε τότε από τη ζωή ήρεμα σε φιλικό περιβάλλον.

Τώρα πρέπει να προσέχει για την προσωπική του ασφάλεια, γιατί λόγω της θέσης του έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες. Ακόμη, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στα πόδια ή στη μέση του.

 

Κατερίνα  Καινούργιου, η ανατολή ενός νέου αστεριού

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν εμβληματικές σταρ στον αγωνιστικό και ανταγωνιστικό στίβο της τηλεόρασης, με κριτήριο τα νούμερα της τηλεθέασης οι τηλεοπτικοί άρχοντες έκριναν ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση των εκπομπών με την προβολή νέων προσώπων.

Ανάμεσά τους φαίνεται να ξεχωρίζει η Κατερίνα  Καινούργιου, η εκπομπή της οποίας κερδίζει συνεχώς νέους θεατές.

Η νέα «σταρ»,  δυναμική, αποφασιστική και επίμονη, είναι προικισμένη με μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι καλά εκπαιδευμένη. Φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Άγιος Ιωσήφ (Saint Joseph) και έχει πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Η εμπειρία της στον εμπορικό και τηλεοπτικό χώρο είναι ήδη σημαντική: δημοσιογράφος, συμπαρουσιάστρια και παρουσιάστρια σε διάφορες εκπομπές και παράλληλα δημιουργός επώνυμης σειράς ρούχων σε συνεργασία με γνωστή εταιρία γυναικείου ρουχισμού και ιδιοκτήτης διαδικτυακού καταστήματος καλλυντικών.

Η πολυπράγμων Κατερίνα σε προηγούμενη ζωή της έζησε σε παραλιακή πόλη της Α. Μεσογείου και είχε ασχοληθεί με το εμπόριο θαλασσινών ειδών.

Πρέπει να προσέχει περισσότερο την υγεία της και να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τις ιώσεις.

 

Σάκης (Αθανάσιος) Τανιμανίδης, ταλαντούχος και παραγωγικός

Παρουσιαστής, παραγωγός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας, ο Τανιμανίδης έγινε γνωστός με τη δημιουργία και σκηνοθεσία της ταξιδιωτικής εκπομπής World Party.

Είναι προικισμένος με ισχυρή θέληση και δυναμισμό και έχει κάνει καλές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Babson College του Wellesley της Βοστόνης και στο Instituto de Empresa της Μαδρίτης. Σήμερα, έχει δικό του ταξιδιωτικό γραφείο και εταιρεία τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών.

Ως χαρακτήρας είναι φιλομαθής, εργατικός, αγωνιστής της ζωής και απεχθάνεται την μετριότητα. Επιπλέον, μέχρι σήμερα είναι και ευνοούμενος της τύχης.

Στο παρελθόν έζησε κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας σε χώρα των Βαλκανίων. Ήταν και τότε αγωνιστής, δυναμικός και εργατικός και δεν υπήρχαν εμπόδια στη δουλειά του, για τα οποία δεν έβρισκε τρόπους να τα ξεπεράσει.

Επειδή είναι και τώρα, όπως και άλλοτε, αρκετά ριψοκίνδυνος, θα πρέπει να προσέχει να μην πέσει θύμα ατυχήματος, όπως του συνέβη κάποτε.

 

Αθηνά Χρυσαντίδου ή Χρυσαντόβα, μείγμα φιλοδοξίας και ρομαντισμού

Η ρωσοπόντια Αθηνά είναι φιλόδοξη και επίμονη, σταθερή στον στόχο της να διακριθεί στον χώρο που έχει επιλέξει και να γίνει ο νέος τηλεοπτικός αστέρας.

Έχει παρακολουθήσει τουριστικές σπουδές, μιλάει ρώσικα και αγγλικά, είναι επαγγελματίας χορεύτρια και μοντέλο και θέλει να τελειώσει και δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση.

Είναι μεθοδική και ευσυνείδητη και σπάνια παραβιάζει τις κοινωνικές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Σε προηγούμενη ζωή έζησε σε παραθαλάσσια χώρα της Β. Αφρικής στην εποχή της αποικιοκρατίας. Είχε κάποια μόρφωση, καλλιεργούσε αρωματικά φυτά και πουλούσε αιθέρια έλαια.

Συναισθηματικά είναι ρομαντική, αλλά δηλώνει ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχτεί την απιστία.

 

 

Σάκης Ρουβάς, Τύχη, εργατικότητα και αισιοδοξία

Τραγουδιστής, από τους πρώτους έλληνες ποπ-ερμηνευτές, συνθέτης, επιχειρηματίας και σε αυτή τη ζωή του όπως και σε προηγούμενη σε γειτονική βαλκανική χώρα, ηθοποιός και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ.

Πρόκειται για άτομο τυχερό, ευαίσθητο, με αίσθηση του ωραίου, αισιόδοξο και ευχάριστο, απαλλαγμένο από προκαταλήψεις και αφοσιωμένο στην οικογένειά του.

Τον ευχαριστούν οι έπαινοι και οι διακρίσεις, αποφεύγει όμως  σκάνδαλα και προκλήσεις και συχνά προσφέρεται να υπηρετήσει με το ταλέντο του κοινωνικές ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Η σταδιοδρομία του είναι ακόμη σε ανοδική τροχιά, γιατί παραμένει δημοφιλής κυρίως στους νέους.

Στο παρελθόν έζησε και στη Μικρά Ασία και ήταν δημοφιλής ως καλός ερμηνευτής της βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής.

Από τις προηγούμενες ζωές του δεν μεταφέρει μόνο ταλέντα και ικανότητες αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Όταν, τέλος, κινείται γρήγορα πάνω στη σκηνή, να είναι πολύ προσεκτικός, να μην προκαλεί την τύχη του, γιατί ο κίνδυνος ατυχήματος είναι υπαρκτός.

΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄