Συνέντευξη στο Money & Life

Διάσημοι ερευνητές, επιστήμονες παραψυχολογίας πανεπιστημιακού επιπέδου, έχουν γίνει οι καλύτεροι συνεργάτες πολιτικών κυβερνητικών στελεχών, διεθνών προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και ιατρών. Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα, επιστήμων διεθνούς φήμης με τεράστιες δυνάμεις τηλεπάθειας, η Ελληνορουμάνα Aggil Loupescou- σύμβουλος των πιο γνωστών πολιτικών και επιχειρηματιών ερευνά μ’ ένα μοναδικό τρόπο υπνωτισμού τα πρόσωπα και την πολιτική ζωή της χώρας. Ακόμη με τη μέθοδο υπνωτισμού κάλεσε και … συνομίλησε με το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Είναι μία από τις πιο γνωστές στον κόσμο επιστήμονες της παραψυχολογίας και της ψυχοέρευνας, με τεράστιες γνώσεις και ασύλληπτες δυνάμεις τηλεπάθειας. Εξαιρετικά δημοφιλής πλέον και στην Ελλάδα, με ενδιαφέρον επιστημονικό ερευνητικό έργο, η οποία με πλήρη διακριτικότητα συμβουλεύει μεγάλο αριθμό πολιτικών, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών και ιατρών. Η κυρία Aggil Loupescou έχει ένα δυνατό χάρισμα τηλεπάθειας και βαθιά ερευνητική γνώση παραψυχολογίας. Συνεργάτης ξένων πανεπιστημίων, συγγραφέας βιβλίων και σχετικών συγγραμμάτων, ταξιδεύει συνεχώς, συμμετέχοντας σε διεθνή φόρουμ και συναντήσεις με διάσημους καθηγητές παραψυχολογίας.

Η Aggil Loupescou βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά μετακινείται συνεχώς στην Κύπρο και σε ξένα κέντρα ερευνών, φημισμένα πανεπιστήμια, Γερμανία, Ρωσία, Αγγλία (Εδιμβούργο). Σύμβουλος δεκάδων -των πιο γνωστών- επιχειρηματιών, πολιτικών, κατορθώνει με θαυμαστά αποτελέσματα να ερευνά υποθέσεις και με την μέθοδο της αυτοσυγκέντρωσης και του υπνωτισμού να «ακτινογραφεί» πρόσωπα, καταστάσεις, γεγονότα, σκέψεις, σχέσεις χωρίς καμιά πιθανότητα λάθους, και να αποκαλύπτει τα πάντα φανερά, κρυφά, ανομολόγητα. Οι δυνάμεις της ψυχοέρευνας και της μαγνητικής φόρτισης που «ταξιδεύουν» μέσω υπνωτισμού στο πρόσωπο που ερευνάται…. Όταν «συναντούν», συνομιλούν με το υποσυνείδητο του, γεγονός που δύσκολα μπορούν ν’ αποκρυφθούν πράγματα, σκέψεις….

Η κυρία Aggil Loupescou έχει οργανώσει στην Αθήνα ένα κέντρο Βιοενέργειας και παραψυχολογικής έρευνας, στο οποίο συρρέουν ξένες και ελληνικές προσωπικότητες, γνωστότατα ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας απ ‘ όλους τους κλάδους. Ο απλός κόσμος με δικαιολογημένη ευκολία, ονομάζει αυτά τα πρόσωπα μέντιουμ, καθώς η πονηράδα και ο τσαρλατανισμός πολλών εκμεταλλεύονται την ευπιστία, το πρόβλημα, τη γοητεία του άγνωστου και την προσδοκία των ανθρώπων να μάθουν για τη ζωή τους. Η Aggil Loupescou δεν έχει καμία σχέση μ’αυτόν το χαρακτηρισμό και μ’ αυτή την ιδιότητα.

Είναι μια πανεπιστημιακού επιπέδου ακαδημαϊκή επιστήμων της παραψυχολογίας και των ψυχικών ερευνών, με τεράστιες δυνάμεις τηλεπάθειας. Αυτές οι δυνατότητες της επιτρέπουν, μέσω ορισμένων δεδομένων, στοιχείων της αυτοσυγκέντρωσης και του υπνωτισμού να πραγματοποιεί πειράματα και να αποκαλύπτει με πλήρη ακρίβεια ότι ερευνά.

• Να ερευνήσει τις πολιτικές δυνατότητες και προοπτικές ενός πολιτικού. Να ακτινογραφεί τις γνήσιες και μύχιες σκέψεις του για τους άλλους και να του πει τι σκέπτονται οι «μεγάλοι» και οι «μικροί» γιαυτόν, να τον κατευθύνει στην πορεία του. Τι θα κάνει για να κερδίσει, με ποίους να συμμαχήσει.

• Να ερευνήσει την υγεία ενός προσώπου με την ακρίβεια αξονικού τομογράφου και να δώσει συμβουλές. Είναι γνωστά πως δεκάδες πανεπιστημιακά κέντρα ιατρικής συνεργάζονται με ικανά πρόσωπα παραψυχολογίας και υπνωτισμού για πολλά ερευνητικά προγράμματα υγείας.

• Να ερευνήσει την προσωπικότητα ενός προσώπου, να φέρει σε πέρας αποστολές απίθανες. Να λειτουργεί ως σύμβουλος σε επιχειρηματίες και μεγάλες εταιρείες που θέλουν και μ’ αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσουν την επιτυχία και την πρόοδο.

Είναι γνωστό ότι πρόεδροι κρατών, κυβερνήσεων, πρωθυπουργοί, βουλευτές, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, διεθνείς προσωπικότητες, μεγάλοι επιχειρηματίες, έχουν σχεδόν οι περισσότεροι και έναν χαρισματικό, ικανό επιστήμονα αυτού του χώρου, για να συμπληρώνουν τις γνώσεις τους, τις πληροφορίες τους και να παίρνουν τις αποφάσεις τους.

Αμφισβήτηση;

Μα θα πείτε είναι αλήθεια όλα αυτά; Υπάρχουν, γίνονται στην πραγματικότητα; Μα πώς είναι δυνατόν; Όλα αυτά πως αποδεικνύονται; Μήπως όλοι αυτοί είναι πρόσωπα επιπόλαια που υπερβάλλουν και εκμεταλλεύονται; Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι είναι τσαρλατάνοι που εκμεταλλεύονται την ευπιστία του κόσμου.

Άλλοι έχουν ικανότητες, αλλά καμιά επιστημονική βάση. Αυτοί όλοι είναι εκατοντάδες στην Ελλάδα που προσελκύουν τον κόσμο με υπερυποσχέσεις σε διαφημίσεις και τρέχει ο κοσμάκης, εξαρτάται, ταλαιπωρείται και τον εκμεταλλεύονται.

Η Aggil Loupescou δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Πρόκειται για μια πανεπιστημιακού επιπέδου επιστήμονα παραψυχολογίας, ψυχοερευνήτρια με αποδεδειγμένες μεγάλες δυνάμεις τηλεπάθειας. Αλλά και πάλι μπορεί κάποιος να πει, μα πως είναι δυνατόν και ανθρώπινο να γίνονται όλα αυτά.

Δεν θα επιδιώξουμε επιστημονική εξήγηση και ανάλυση, γιατί θα ξεφύγουμε από το στόχο του δημοσιεύματος. Ζητήσαμε από την Aggil Loupescou να ερευνήσει τα πιο επίκαιρα πρόσωπα της πολιτικής μας ζωής.

1. Να ερευνήσει τον Κώστα Καραμανλή και τι πιστεύει ο νέος αρχηγός για τα πρόσωπα που τον περιβάλλουν.

2. Να ερευνήσει τον Κώστα Σημίτη και ποία είναι η άποψή του για τα γνωστά πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ.

3. Να «συναντήσει» η Aggil κατευθείαν μερικά πολιτικά πρόσωπα και να ερευνήσει τι σκέπτονται.

4. Να καλέσει – αν τα καταφέρει- το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου και να τον ρωτήσει για πρόσωπα και καταστάσεις.

Αυτή ή έρευνα έγινε σε ένα θαυμάσιο γραφείο της κυρίας Loupescou Ο τρόπος της έρευνας ήταν ο υπνωτισμός και όλες οι δυνάμεις της Aggil.

Ας παρακολουθήσουμε την έρευνα:

Η κυρία Aggil Loupescou, υπνωτισμένη βαθιά, οδηγείται προσεκτικά από τον υπνωτιστή της στο νέο αρχηγό της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή. Έχει «εντολή» να τον βρει, να ερευνήσει το υποσυνείδητό του, να τον ρωτήσει θέματα και να φέρει σε πέρας αυτή την έρευνα.

Φαντάζει τρελό για τον ανυποψίαστο και αμύητο. Μα πως είναι δυνατόν μια ψυχοερευνήτρια παραψυχολόγος με τη διαδικασία της ύπνωσης να μπορέσει να «ταξιδεύσει» γρήγορα, με ακρίβεια, χωρίς λάθη και να συναντήσει το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή; H δύναμη της μαγνητικής ροής και της τηλεπάθειας οδηγεί το «διάμεσο» χαρισματικό άτομο που λέγετε Loupescou να βρει τον κ. Καραμανλή και να συζητήσει μαζί του σε μια κουβέντα που λέγονται μόνο αλήθειες. Ας την ακούσουμε:

«Είναι νευρικός, αγχώδης. Έχει βαθιά πιστέψει ότι θ’ ακολουθήσει στ΄αχνάρια ου Θείου του! Νιώθει ότι θα ανέβει γιατί τον ευνοούν τα πράγματα. Είναι σίγουρος πως θα κυβερνήσει. Όμως, δεν εκδηλώνεται εύκολα. Θέλει γρήγορα ν’ αρχίσει να επιβάλλεται και να επιβεβαιώνει τη δυναμική του, αλλά αυτοσυγκρατείται προς το παρόν… Είναι υπεροπτικός, φιλόδοξος, με ένταση μεγάλη. Φαίνεται υποχωρητικός, βατός, αλλά τελικά είναι τολμηρός και μπορεί ν΄ανατρέψει παγωμένες εικόνες που τον χαρακτηρίζουν. Τα επόμενα τρία χρόνια είναι τα πιο εποικοδομητικά.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι διαισθητικό άτομο. Έχει πάρει στοιχεία από το θείο του. Κάνει βήματα και τα σκέπτεται καλά. Ερμηνεύει τα πάντα. Θέλει να προχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Αυτό πιστεύει, κι αυτό θέλει να πιστεύουν και οι άλλοι. Μετά από λίγους μήνες θα υπάρξει αναστάτωση στο κόμμα. Θα υπάρξει κόντρα καταστάσεων. Ο θείος του τον συμβούλευσε πως εκείνος χειρίστηκε τα θέματα. «Πρώτα θα προχωρείς» του είπε «θα βάζεις στόχους και μετά θα κοιτάζεις πίσω». Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. θέλει να παντρευτεί γρήγορα. Αισθάνεται ότι έχει την ανάγκη αυτή τη μεγάλη κίνηση για τον εαυτό του. Μέσα στη χρονιά θα εξελιχθεί κάτι το σοβαρό. Αρραβώνας και θα πραγματοποιηθεί γάμος. Κάπου στη σκέψη του είναι να παντρευτεί κοπέλα από την Βόρειο Ελλάδα….

Υπνωτισμένη πάντα η Aggil Loupescou τρέχει, βλέπει, «διαβάζει», προβλέπει, αναγνωρίζει, ερμηνεύει, αποκωδικοποιεί, μελετά τη σκέψη, τις προοπτικές, τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του Κώστα Καραμανλή. «Μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχουμε σοβαρή εξέλιξη υγείας, ίσως του θείου του. Θέλει προσοχή. Πάντως, ο Κωστάκης έχει εύνοια στον αστερισμό του, εκτιμάται διαθέτει ελκυστικότητα, θετικότητα, αλλά έχει και εχθρούς, σοβαρούς εχθρούς..».

Τι πιστεύει ο Κ. Καραμανλής για τους άλλους;

Η κυρία Loupescou βρίσκεται πάντα, μέσω της ύπνωσης, στον Κώστα Καραμανλή. Είναι εντυπωσιακό αλλά συζητά μαζί του με έναν ανεπανάληπτο «ορό αληθείας» που είναι το μοναδικό τετ-α-τετ της Aggil με το υποσυνείδητο του αρχηγού της Ν.Δ. Τον ρωτά, κι εκείνος απαντά. Απάντα υποχρεωτικά με ειλικρίνεια και η υπνωτισμένη ερευνήτρια μιλά μεταφέροντας τις σκέψεις και τα πιστεύω του «συνομιλητή της»

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τέτοιο πείραμα, καθώς η Aggil Loupescou μιλά με τις κινήσεις και την φρασεολογία του Καραμανλή.

Για τον Κώστα Μητσοτάκη;

Τον σέβεται, τον εκτιμά, και τον υπολογίζει. Ωστόσο δεν αγνοεί ότι τον ενδιαφέρει η πρόοδος της κόρης του.

Για τον Γιώργο Σουφλιά;

«Γελάει.! Είναι καλό άτομο. Έχει δυνατότητες αλλά δεν ευνοείται. Τον χρησιμοποιεί ο Μητσοτάκης»

Για τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη;

Υπάρχει μια ένταση του Γιάννη και του Κώστα αλλά δεν την εκδηλώνει. Τον νιώθει.. πολιτικό , λέει. Δεν του έχω εμπιστοσύνη…. Φοβάμαι πολλά πράγματα, ναι μεν με προώθησε, αλλά ο ίδιος θέλει άλλα… το να στραφεί υπόγεια εναντίον μου.

Για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο;

«Του άρχει σαν άτομο. Παλαιότερα τον θεωρούσε αντίζηλο. Τώρα όχι. Νομίζει ότι μπορούν να συνεργαστούν αλλά θεωρεί τον Αβραμόπουλο εγωκεντρικό, ισχυρογνώμονα και φιολόδοξο. Έχει ικανότητες, μπορεί να βοηθήσει, είναι εργατικός και ακούραστος. Καλύτερα μακριά και καλά!».

Για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη;

«Είναι φίλοι. Ο Κεφαλογιάννης τον αγαπάει και τον πίστευε. Θα ήθελε με τον Κώστα πιο στενές σχέσεις να ευρίσκονται πιο κοντά.

Για τον Κώστα Σημίτη;

Τον θεωρεί ικανό και τίμιο, προς το παρόν θέλει συνεργασία και όχι σύγκρουση. Προσβλέπει να επιβληθεί στον Σημίτη.

Για την Ντόρα Μπακογιάννη;

«Προσπαθεί να είναι φιλικός μαζί της. Είναι επίφοβη για τον ίδιο. Φοβάται τον χαρακτήρα της και τις φιλοδοξίες της. Η Ντόρα θα τον πάει κόντρα. Έχει δυνάμεις σαν άτομο, έχει προσόντα, αλλά είναι κόρη του Μητσοτάκη.

 

Η Aggil Loupescou συνεχίζει το «ερευνητικό ταξίδι του υποσυνειδήτου» με την ύπνωση. Ο ειδικός χαρισματικός συνεργάτης της, που την έχει υπνωτίσει, την καθοδηγεί με ερωτήσεις. Εκείνη ακούει μόνο την φωνή του. Τώρα, σειρά να πάει να βρει τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Η Aggil είναι ένα πρόσωπο απομονωμένο, κλειστό στο δικό της κόσμο της ψυχοέρευνας, της παραψυχολογίας και της μεταφυσικής. Δεν γνωρίζει πρόσωπα, καταστάσεις, πολιτικά δρώμενα, κουτσομπολιά, συμμαχίες, διαπλεκόμενα, δεν ξέρει την επικαιρότητα, δει διαβάζει εφημερίδες….. Αυτή η άγνοια της Aggil για τα πολιτικά πράγματα και η αδιαφορία της για τα κομματικά προάγει την έρευνα που κάνει και δεν επηρεάζεται από τις πιθανές γνώσεις της, αν και σε κατάσταση ύπνωσης το μόνο που εκφράζει είναι τα όσα «συναντά και ερευνά», «αποκαλύπτει» και το μόνο που ακούει είναι η φωνή του υπνωτιστή.

Βρίσκεται στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και σχολιάζει. «Πολύ δυνατός πολιτικός, ακέραιος, εύστροφος, μεθοδικός λογικός, δίκαιος. Ότι κι αν κάνει, το στηρίζει σε στις συλλογιστικές του σκέψεις και την έννοια της Δικαιοσύνης. Προχωρεί δίκαια και σωστά. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του τόπου.

Τι πιστεύει ο Κ. Σημίτης για τους άλλους;

H Aggil Loupescou αρχίζει «να ρωτά» τον Κ. Σημίτη για πρόσωπα και καταστάσεις. Τι πιστεύει και τι εγκρίνει. Έχει ενδιαφέρον γιατί οι ερωτήσεις γίνονται σε πρώτο πρόσωπο, λες και ο ερωτώμενος είναι μπροστά της. «Για τον τάδε υπουργό σας ποια είναι η άποψή σας»

Για τον Θόδωρο Πάγκαλο;

Έχει πολλές ικανότητες, δουλεύει, διεκπεραιώνει καλά. Διατηρεί τις επιφυλάξεις του για τον Θόδωρο, γιατί τον θεωρεί εκτός των άλλων παρορμητικό. Του βάζουν πολλά λόγια για τον υπουργό Εξωτερικών. Δεν συμφωνεί με τις απόψεις του Πάγκαλου, άλλα του επιβάλλεται. Άλλωστε , ο Θόδωρος προχωρεί με βάση τη γραμμή Σημίτη. Δεν έχει λόγους να διώξει τον Πάγκαλο. Ας σημειωθεί ότι ο Σημίτης δεν διώχνει. Η τακτική του είναι να… «υποχρεώνει σε παραίτηση».

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

«Υπάρχει ένα προηγούμενο που δεν θα του συγχωρήσει. Ξέρει καλά πως ο Άκης έχει βλέψεις για την αρχηγία του κόμματος και την πρωθυπουργία. Δεν του έχει εμπιστοσύνη ο Σημίτης.

Για την Βάσω Παπανδρέου;

Ικανή, με περίεργο και ισχυρό χαρακτήρα, δυνατή προσωπικότητα. Χρήσιμη για το ΠΑΣΟΚ , την Κυβέρνηση και τον τόπο. Μερικοί του λένε ότι θα συγκρουστεί μαζί του.

Για τον Κώστα Λαλιώτη;

«Είναι πολύ εργατικός, όχι όμως δυνατός! Τον θεωρεί έμπιστο σε δικά του απλά θέματα. «Δεν με φοβίζει ο Κώστας» , λέει. «Έχει ιδέες. Είναι όμως νευρικός, παρορμητικός και μ’ ενοχλεί. Τον βλέπω κάτι σαν διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα».

Για τον Γεράσιμο Αρσένη;

«Ικανός, έχει δυνατό μυαλό – της λέει ο πρωθυπουργός. Δεν παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Δεν τον φοβάμαι σαν αντίπαλο, όχι τόσο όσο τον Άκη. Δεν είναι πλάγιος ο Αρσένης. Έχει ικανότητες να πάρει την θέση μου».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου;

«Καλό παιδί, αλλά όχι ικανό. Θέλω να τον βοηθήσω. Δεν πρέπει να επηρεάζεται από τον Κατσανέβα. Όλοι αυτοί οι χειρισμοί με σπίτια και διαθήκες είναι λάθος, πρέπει να σταματήσουν».

Για τον Θόδωρο Τσουκάτο;

«Είναι πολύ έξυπνος και ικανός. Τον αγαπώ και τον σέβομαι»

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΗΣ LOUPESCOU ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Η κυρία Λουπέσκου συνεχίζει την έρευνα, επιχειρώντας η ίδια να «συναντήσει» πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας, και όχι μέσα από τον Κ. Σημίτη ή τον Κ. Καραμανλή και το τι πιστεύουν. Έτσι υπνωτισμένη, η ερευνήτρια οδηγείται από τον υπνωτιστή:

Συνάντηση με τον Μητσοτάκη «Είναι καταβεβλημένος», λέει η Aggil. « Έχει άγχος και ένταση με την Μαρίκα. Να ανέβει η Ντόρα και ας πεθάνω.». Αγαπά τον Κυριάκο, θέλει να μπει ο Κυριάκος στην πολιτική, αλλά το βλέπει δύσκολο. Μετά 4 χρόνια….. Θέλει πρώτα να εδραιωθεί η Ντόρα, αλλά ο χαρακτήρας της τον αναστατώνει. Μαλώνει συνεχώς μαζί της».

Συνάντηση με την Ντόρα «Την βλέπω χαρούμενη. Θέλει να εισχωρήσει στη δράση του νέου αρχηγού. Πιστεύει ότι ο Κωστάκης θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός και απ’ αυτό το γεγονός θ’ ανέβει και η ίδια.» Συνάντηση με τον Μάνο «Δοκησίσοφος! Μάλλον θετικά είδε την εκλογή του Κωστάκη, αλλά όχι τέλεια. Εδώ που είμαι λέει στην Aggil «πάω καλά»

Συνάντηση με τον Γ. Βαρβιτσιώτη «Νευρικός, σκληρός και … χαρούμενος. Για τον Μιλτιάδη, το γιο του, ενδιαφέρεται πολύ. Αυτόν θέλει να βοηθήσει.» Συνάντηση με τον Δ.Αβραμόπουλο «Είναι ικανοποιημένος ο κόσμος μαζί του» λέει η Aggil. «Ασκεί γοητεία, έχει επιρροή. Όσο ζει ο Μητσοτάκης, δεν μπορεί να προχωρήσει πολιτικά. Θέλει ν’ ανέβει στην ηγεσία της Ν.Δ.. Θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος».

Συνάντηση με τον Α.Ανδριανόπουλο «Έχει πολλούς εχθρούς. Θέλει και ΝΑΙ και ΟΧΙ να επανέλθει στην Ν.Δ. Τον Κωστάκη τον βλέπει θετικά. «Θα πάω στη Ν.Δ. όταν νιώσω καλά».

Συνάντηση με τον Α.Σαμαρά «Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Από τη μια θέλει να προχωρήσει προς τη Ν.Δ. και από την άλλη τον στρέφουν εναντίον του Κωστάκη. Νιώθει εχθρός με την Ντόρα.

Συνάντηση με τη Βάσω Παπανδρέου «Είναι πεισματάρα, δουλεύει σκληρά και θέλει να προχωρήσει τα σχέδιά της για την επιτυχία του υπουργείου της και την ενίσχυσή της στο κόμμα. Έχει μεγάλη ευστροφία, αλλά καμιά φορά είναι μελαγχολική.

Συνάντηση με τον Κώστα Λαλιώτη «Όλη του η ζωή είναι η πολιτική και το ΠΑΣΟΚ. Θέλει να στηρίξει τον Σημίτη. Ξέρει πως τον επιβουλεύονται πολλοί, αλλά εκείνος δεν πτοείται.

Συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο «Δυνατή προσωπικότητα. Πιάνει πολύπλευρα όλα τα θέματα. Προβλέπει. Του πάνε κόντρα οι πρεσβύτεροι. Αστρικά δεν βοηθιέται»

Συνάντηση με τον Κώστα Σκανδαλίδη «Δεν αισθάνεται άνετα με τον Κ. Σημίτη. Μάλλον εχθρικά. Έχει εντομές πολιτικές φιλοδοξίες, φοβάται τον Αβραμόπουλο. Δύσκολο να προχωρήσει».

Συνάντηση με τον Θόδωρο Πάγκαλο «Εξ αιτίας του δεν γίνεται πόλεμος. Είναι , όμως, ακραίος. Τα χειρίζεται καλά αλλά την τελευταία στιγμή κάτι κάνει και τα …. Χαλάει.

Συνάντηση με τον Άκη Τσοχαζόπουλο «Συνεχίζει να έχει βλέψεις για τη θέση του Κ. Σημίτη. Έχει άγχος με τα Εθνικά Θέματα. Συνάντηση με τον Γεράσιμο Αρσένη. «Σκληρός και ιδιόρρυθμος. Προσπαθεί να είναι φίλος του Κ. Σημίτη. Αντίπαλος του Άκη, Εχθρός του Πάγκαλου.

Συνάντηση με τον Θ.Τσουκάτο Δυνατή προσωπικότητα. Εύστροφος, μελετημένος, ορθολογιστής. Ότι κάνει το σκέπτεται καλά. Αγαπά το Σημίτη.

Συνάντηση με τον Γ.Παπανδρέου «Είναι σοκαρισμένος με το θάνατό του πατέρα του. Διαφωνεί με τη σοφία που επηρεάζεται από τον Κατσανέβα και οδηγείται σε ακρότητες. Τον στενοχωρεί η δημοσιότητα του όλου θέματος. Αισθάνεται ότι ο Σημίτης τον έχει αδικήσει».

Συνάντηση με τον Χρ. Παπουτσή «Έξυπνος και πονηρός. Με το Σημίτη έχει κόντρες πολλές. Δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του».

 

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν θα αναλυθεί το κείμενο σε αναλύσεις πνευματισμού. Δεν θα επιχειρηθεί να μυηθείτε σ’ αυτό το μυστηριακό κάλεσμα των πνευμάτων. Γιατί θα συγκρουστούμε στο γήινο και το υπερβατό, στο γνήσιο και στο φανταστικό, σε φαντάσματα και διηγήσεις της γιαγιάς και των φίλων σας, σε ταινίες του Χόλυγουντ με παρόμοια θέματα, ή σε εκατοντάδες τίτλους σχετικών βιβλίων. Γεγονός είναι ότι η κυρία Loupescou , μεταξύ των άλλων, κάλεσε και το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Υπερβολές θα πείτε. Απίστευτο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και διαβάστε την επικοινωνία της ερευνήτριας παραψυχολόγου με το πνεύμα του τέως προθυπουργού. Παρόμοια πειράματα είναι γνωστά πως γίνονται σε δεκάδες πανεπιστήμια και ειδικά ερευνητικά κέντρα σ’ όλο τον κόσμο.

Σε κατάσταση βαθιάς ύπνωσης, η Aggil «συναντά» το πνεύμα του Ανδρέα. Ο συντάκτης έκπληκτος και αποσβολωμένος, παρακολουθεί. Το πνεύμα ερωτάται ευγενικά και δέχεται να «μιλήσει».

Οι πρώτες του κουβέντες για την Δήμητρα.: «Ήταν η γυναίκα της ζωής μου, την αγαπούσα πάρα πολύ, όσο δεν είχα κανένα αγαπήσει στον κόσμο. Με λυπεί το γεγονός ότι είναι μόνη της. Θέλω να φτιάξει τη ζωή της και να μην βασανίζεται (δακρύζει). Τη βλέπω να είναι χάλια ψυχολογικά. Η Δήμητρα ήταν το ίνδαλμά μου, ήταν η ζωή μου, ήταν τα πάντα για μένα, αυτό που κανένας ποτέ δεν κατάλαβε. Είναι λάθος της Σοφίας να επιτίθεται και να δέχεται τις πιέσεις του Κατσανέβα, που τη βάζει για να κάνει όλα αυτά. Με στεναχωρεί πολύ η τροπή των πραγμάτων. Στα παιδιά μου έδωσα όλα τα εφόδια, τα σπούδασα…. Πρέπει να σταματήσει εκεί και να μην υποκινούνται από την Μάργκαρετ, η οποία εκμεταλλεύθηκε το θάνατό μου για να βγάλει τα απωθημένα της στην επιφάνεια. Την αγαπούσα την Μάργκαρετ, αλλά δεν ταιριάζαμε. Η Δήμητρα πρέπει να προσέξει την υγεία της.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚO

«Κίνδυνος από πλευράς Τουρκίας εμφανής 97-98-99. Πρέπει να γίνουν πάρα πολλοί και σωστοί ελιγμοί. Πρέπει να βρεθεί λύση με την Κύπρο. Ο Κληρίδης πρέπει να χειριστεί σωστά τα γεγονότα αυτή τη χρονιά, για να βρεθεί λύση. Γιατί ένας θάνατος Κληρίδη σημαίνει τέλος για το Κυπριακό. Δεν θα βρεθεί επ΄ άπειρον άτομο να δώσει λύση. Θάνατος Κληρίδη, λοιπόν και Ντενκτάς σημαίνει άλυτο πρόβλημα το Κυπριακό.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ

«Είναι ενοχλημένος που πήγε κόντρα στη Δήμητρα. Ο Σημίτης είναι ικανός πολιτικός, αλλά όχι ηγέτης».

 

Λοιπόν, εσείς τα πιστέψατε όλα αυτά ; Ενοχληθήκατε, θυμώσατε, γελάσατε, τα βρήκατε ενδιαφέροντα ή αδιαφορήσατε πλήρως; Είναι δύσκολο ένας αμύητος σε όλα αυτά να τα κατανοήσει και να τα δεχτεί. Το αντίθετο μάλιστα, μπορεί και να εξοργιστεί. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι μελετούν, ακούν αποδέχονται γνωρίζουν τα επιστημονικά «μυστήρια» των μεγάλων δυνατοτήτων της ψυχοέρευνας, της τηλεπάθειας, της παραψυχολογικής δράσης. Αυτές οι μυστηριώδεις δυνάμεις έχουν τις ρίζες και τις εξηγήσεις τους χιλιάδες χρόνια πριμ. Αυτό το δημοσίευμα καταγράφηκε χωρίς καμία απολύτως διαθέσει να σας προκαλέσεις ή να σας υποχρεώσει επιθετικά να τα δεχτείτε. Συμμερίζεται όλες τις απόψεις σας και τις θέσεις σας.