Κέντρο συμβουλευτικής Ψυχολογίας και υπνοθεραπείας
(counseling & Hypnotherapy)

Το Loupescou center είναι ίδρυμα συμβουλευτικής ψυχολογίας, υπνοθεραπείας και πρακτικών εφαρμογών του Φενγκ Σούι και της ψυχομετρίας και διευθύνεται από την διαισθητική ψυχολόγο, υπνοθεραπεύτρια και ερευνήτρια της Μεταφυσικής κ. Άντζυ Λουπέσκου.

 

Η επιστροφή μου στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής πορείας στο εξωτερικό, είναι επιλογή καρδιάς.Η χρόνια εμπειρία μου στον τομέα της ψυχολογίας και διαισθητικής έρευνας, αλλά και τα πολλαπλά γνωστικά ταξίδια και η επαφή μου με άλλες κουλτούρες, μου έχουν προσφέρει έμπνευση και μοναδικά εργαλεία μέσω των οποίων βοηθάω ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, πολλά χρόνια τώρα.

Τώρα συνεδρίες και στην Ελλάδα!

Βρείτε εδώ τον τρόπο που μπορεί να αλλάξει η ζωή σας!

⭐ Οι αιτίες των προβλημάτων σας και το κατάλληλο για εσάς μονοπάτι της επίλυσή τους

⭐ Πολύτιμες δυνατότητες που δεν έχετε εκμεταλλευτεί ακόμα

⭐ Μελλοντικά πραγματοποιήσιμα για εσάς σχέδια και προσωποποιημένοι τρόποι για να πετύχετε τους στόχους σας

⭐ Πώς να δημιουργείτε επαγγελματικές & προσωπικές ευκαιρίες

⭐ Απελευθέρωση από το άγχος της καθημερινότητας με πρωτότυπες τεχνικές για να πετύχετε την προσωπική γαλήνη, ευτυχία & επιτυχία.

Εάν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε να αλλάξετε  τη ζωή σας, φροντίστε να είστε θωρακισμένοι με τα αξιόπιστα εργαλεία που είναι στη διάθεσή σας εδώ.

Με άμεσα αποτελεσματικές, προσωπικές μου τεχνικές, αναγνωρισμένες παγκοσμίως:

☑️Ψυχοθεραπεία

☑️ Διαισθητική ανάλυση

☑️ Υπνοθεραπεία

Είμαι στη διάθεσή σας με την απόλυτη συνταγή για μία καλύτερη ζωή!
Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζουν την ψυχανάλυση/ψυχοθεραπεία ως το καλύτερο δώρο που έχουν κάνει ποτέ για τον εαυτό τους.
Είναι καιρός και εσείς να χαρίσετε στον εαυτό σας το πιο πολύτιμο δώρο! Θεωρώ υπέροχους τους ανθρώπους σαν και εσάς, που ενδιαφέρονται να γίνουν ακόμα καλύτεροι!

Προσωπικά, θα είμαι δίπλα σας ότι και αν χρειαστείτε!

Η κ. Λουπέσκου είναι πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών της Ελλάδας και μέλος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών του Λονδίνου και του National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ.

Παρεχόμενες υπηρεσίες του Loupescou center

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και υπνοθεραπείας τα κάθε είδους προβλήματα, αντιμετωπίζονται με την εφαρμογή ολιστικής μεθόδου, που περιλαμβάνει την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης ανάμεσα στη σύμβουλο και θεραπεύτρια και τον άνθρωπο, που χρειάζεται συμβουλές ή θεραπευτική αγωγή, τη διάγνωση των αιτιών του προβλήματος, τον καθορισμό της θεραπευτικής αγωγής και την συμβουλευτική καθοδήγηση, ώστε να εξασφαλίζεται η μονιμότητα και η διάρκεια θετικών αποτελεσμάτων.

Το Κέντρο παρέχει τις υπηρεσίες του με:

Α. Προσωπικά ραντεβού για το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία, τις αισθηματικές, οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις και για ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα σχετικά με τον γάμο, το άγχος, τις φοβίες, τον πανικό, το αδυνάτισμα, τη βουλιμία και την ανορεξία και την απεξάρτηση από το κάπνισμα, τον αλκοολισμό και τις εθιστικές ουσίες, ανάλυση ονείρων και προηγούμενης ζωής

Β. Ημερίδες υπνοθεραπείας και διαισθητικής ύπνωσης με επίδειξη, εφαρμογή και πρακτική εξάσκηση. Με την υπνοθεραπεία αντιμετωπίζονται επιτυχώς άγχος, φοβίες, έμμονες ιδέες, μονομανίες, πανικός, αϋπνία, υπερβολικό βάρος, βουλιμία, ανορεξία, κάπνισμα, αλκοολισμός, έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, ερωτικό άγχος, ανησυχία επαγγελματικής συνέντευξης, και βελτιώνονται οι κοινωνικές, οικογενειακές, αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Με την διαισθητική ύπνωση προλαμβάνονται ασθένειες, ανιχνεύονται εγκλήματα, λύνονται οικογενειακά προβλήματα, ανευρίσκονται εξαφανισμένα πρόσωπα, αξιολογούνται εμπορικά συμβόλαια, εντοπίζεται η αρνητική ενέργεια προσώπων και χώρων και επιλύονται προβλήματα που οφείλονται σε πράξεις και παραλείψεις κάποιας προηγούμενης ζωής.

Γ. Σεμινάρια για τον γάμο, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την επιτυχία της χαλάρωσης μέσω τεχνικών υπνοθεραπείας, τη διαισθητική γνώση, τις αναδρομές, το κάρμα, την ανάλυση ονείρων, το Φενγκ Σούι για οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία, οικονομική ευμάρεια και υγεία, και την Ψυχομετρία.

Δ. Διαλέξεις πάνω σε θέματα Ψυχολογίας και Μεταφυσικής