Κέντρο συμβουλευτικής Ψυχολογίας και υπνοθεραπείας
(counseling & Hypnotherapy)

Το Loupescou center είναι ίδρυμα συμβουλευτικής ψυχολογίας, υπνοθεραπείας και πρακτικών εφαρμογών του Φενγκ Σούι και της ψυχομετρίας και διευθύνεται από την διαισθητική ψυχολόγο, υπνοθεραπεύτρια και ερευνήτρια της Μεταφυσικής κ. Άντζυ Λουπέσκου.

Η κ. Α. Λουπέσκου, χαρισματικό άτομο, προικισμένο με σπάνιες διαισθητικές και τηλεπαθητικές ικανότητες και δυνάμεις, ίδρυσε το 1980 στην Αθήνα το πρώτο συμβουλευτικό της γραφείο με την επωνυμία Loupescou Consultants (Counseling & Hypnotherapy).

Το 1985 ίδρυσε την «Επιστημονική Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών» και άρχισε να διδάσκει τη μέθοδο της ύπνωσης στη Σχολή Υπνοθεραπείας της εταιρείας. Παράλληλα, συνεργάστηκε με την ιατρική ομάδα της πανεπιστημιακής κλινικής της Λειψίας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο διάσημος Έλληνας καθηγητής νευροχειρουργός Γιώργος Παναγιωτόπουλος, σε θέματα ανίχνευσης ασθενειών, που δεν είχαν εκδηλώσει κλινικά συμπτώματα.

Από το 1990 συνεχίζει τις έρευνες ανίχνευσης ασθενειών μέσω ύπνωσης με τον ιατρό Νίκο Τσιλιμιγκάκη στο Κέντρο Βιοενέργειας και Βιοϊατρικής στη Γλυφάδα. Το 1990 επεξέτεινε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο, το Λονδίνο, την Μόσχα, τον Λίβανο και τη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Λουπέσκου είναι πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών της Ελλάδας και μέλος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών του Λονδίνου και του National Guild of Hypnotists των ΗΠΑ.

Παρεχόμενες υπηρεσίες του Loupescou center

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και υπνοθεραπείας τα κάθε είδους προβλήματα, αντιμετωπίζονται με την εφαρμογή ολιστικής μεθόδου, που περιλαμβάνει την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης ανάμεσα στη σύμβουλο και θεραπεύτρια και τον άνθρωπο, που χρειάζεται συμβουλές ή θεραπευτική αγωγή, τη διάγνωση των αιτιών του προβλήματος, τον καθορισμό της θεραπευτικής αγωγής και την συμβουλευτική καθοδήγηση, ώστε να εξασφαλίζεται η μονιμότητα και η διάρκεια θετικών αποτελεσμάτων.

Το Κέντρο παρέχει τις υπηρεσίες του με:

Α. Προσωπικά ραντεβού για το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία, τις αισθηματικές, οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις και για ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα σχετικά με τον γάμο, το άγχος, τις φοβίες, τον πανικό, το αδυνάτισμα, τη βουλιμία και την ανορεξία και την απεξάρτηση από το κάπνισμα, τον αλκοολισμό και τις εθιστικές ουσίες, ανάλυση ονείρων και προηγούμενης ζωής

Β. Ημερίδες υπνοθεραπείας και διαισθητικής ύπνωσης με επίδειξη, εφαρμογή και πρακτική εξάσκηση. Με την υπνοθεραπεία αντιμετωπίζονται επιτυχώς άγχος, φοβίες, έμμονες ιδέες, μονομανίες, πανικός, αϋπνία, υπερβολικό βάρος, βουλιμία, ανορεξία, κάπνισμα, αλκοολισμός, έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, ερωτικό άγχος, ανησυχία επαγγελματικής συνέντευξης, και βελτιώνονται οι κοινωνικές, οικογενειακές, αισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις. Με την διαισθητική ύπνωση προλαμβάνονται ασθένειες, ανιχνεύονται εγκλήματα, λύνονται οικογενειακά προβλήματα, ανευρίσκονται εξαφανισμένα πρόσωπα, αξιολογούνται εμπορικά συμβόλαια, εντοπίζεται η αρνητική ενέργεια προσώπων και χώρων και επιλύονται προβλήματα που οφείλονται σε πράξεις και παραλείψεις κάποιας προηγούμενης ζωής.

Γ. Σεμινάρια για τον γάμο, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την επιτυχία της χαλάρωσης μέσω τεχνικών υπνοθεραπείας, τη διαισθητική γνώση, τις αναδρομές, το κάρμα, την ανάλυση ονείρων, το Φενγκ Σούι για οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική επιτυχία, οικονομική ευμάρεια και υγεία, και την Ψυχομετρία.

Δ. Διαλέξεις πάνω σε θέματα Ψυχολογίας και Μεταφυσικής